Cu cât trebuie să scazi preţul unui produs pe care-l pui pe OLX pentru a vinde repede şi la un preţ bun

Postat la 27 octombrie 2017 314 afişări

Pe platforma OLX, care are aproxi­ma­tiv 10 milioane de utilizatori unici pe lună, u­ne­­le dintre cele mai vândute produse sunt cele care au un preţ mai mic cu minim 30% decât cel din magazine, a declarat în ca­drul emisiunii de business ZF Live Răzvan Ac­sen­te, director de marketing OLX Ro­mâ­nia.

Cu cât trebuie să scazi preţul unui produs pe care-l pui pe OLX pentru a vinde repede şi la un preţ bun

„Din studiile noastre, controlăm aproximativ 50% din piaţa de utilizatori pe verticala OLX – Storia, adică segmentul nostru de imobiliare. OLX face bani din interesul businessurilor de a acapara toate audienţele, vorbim aici de publicitate, de serviciile de promovare anunţuri şi, bineînţeles, odată cu creşterea activităţii pe site există reguli. De la un anumit punct, utilizatorul trebuie să plătească pentru postarea unui anunţ. Este vorba de sume mici, aproximativ patru euro pentru o postare”, a spus Răzvan Acsente.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.