Cu cât cresc salariile angajaţilor Kaufland România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 22 noiembrie 2016 454 afişări

Cu cât cresc salariile angajaţilor Kaufland România

Reţeaua Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, anunţă decizia de a creşte salariul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine, ajungând astfel la 2.000 de lei brut, incluzând tichete de masă. În funcţie de vechime, salariul unui lucrător comercial poate ajunge până la suma de 3.800 lei brut, aceasta cuprinzând sporuri şi tichete de masă.

Cea mai recentă creştere salarială a avut loc în luna mai 2016. Noua majorare va avea loc efectiv de la 1 martie 2017. De asemenea, Kaufland România anunţă şi creşterea perioadei minime de concediu de odihnă anual, de la 21 la 22 lucrătoare. Retailerul oferă zile suplimentare de concediu de odihnă în funcţie de vechimea în companie, ajungând până la 25 de zile pe an.

“Credem că un mediu de lucru fresh te inspiră şi te motivează, aşa că ne-am dorit foarte mult să transformăm Kaufland în locul de muncă propice dezvoltării profesionale. Promovăm un stil de comunicare deschis, prin care să reducem barierele ierarhice, vorbim la per tu şi încercăm să promovăm cultura ideilor proactive şi chiar şi a greşelilor. Personal, am o abordare de management în care sunt mai degraba coach, astfel încât echipa să aibă libertatea de a lua decizii şi de a şi le asuma. Avem o responsabilitate imensă faţă de echipa noastră, care vine odată cu statutul de cel mai mare angajator din România”, a declarat Marco Hössl, CEO Kaufland România.

Printre beneficiile pe care Kaufland România le acordă angajaţilor se numără posibilitatea de a opta pentru servicii de asigurare voluntară privată de sănătate, care permit tuturor să aibă acces la o reţea naţională de clinici şi cabinete. 

De asemenea, pe viitor programul de lucru în companie va deveni unul flexibil, pentru menţinerea echilibrului între viaţa personală şi cea profesională.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.200 de magazine în 7 ţări. Kaufland este prezent în România de 11 ani cu110 magazine deschise. Kaufland România are peste 15.000 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.