Criticul de jocuri video John Bain a murit la vârsta de 33 de ani

Autor: Alex Ciutacu Postat la 25 mai 2018 4241 afişări

Criticul de jocuri video John Bain a murit la vârsta de 33 de ani

Popularul critic de jocuri video John Bain, cunoscut sub numele de TotalBiscuit sau Cynical Brit, a murit la vârsta de 33 de ani, potrivit BBC.

Acesta avea 2,2 milioane de urmăritori pe platforma YouTube, dar s-a retras din recenziile de jocuri video la începutul lunii mai. Motivul acestuia a fost lupta cu cancerul de ficat.

În cadrul unei postări pe reţeaua Reddit, acesta a scris că „nu mai are mult timp” şi a transmis că este în fază terminală.

Bain a fost un critic vocal al celor mai bine vândute jocuri din lume. Acesta spunea constant că marii dezvoltatori caută să maximizeze profiturile în detrimentul calităţii jocurilor.

Criticul britanic, născut în data de 8 iulie 1984 în Spennymoor, Marea Britanie, are o avere netă de 1,1 milioane de dolari, potrivit ultimelor estimări. 

Acesta a studiat la Universitatea de Drept din cadrul De Montfort şi a fost gazda emisiunii radio Extreme Metal pe canalul Demon FM.

Mai târziu, acesta a lucrat în cadrul Warcraft Radio, un post popular deţinut de producătorul de jocuri Blizzard Entertainment.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jocuri video,
deces,
critic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.