Cristiano Ronaldo le-a oferit angajaţilor hotelului în care a semnat cu Juventus un bacşiş cât o garsonieră!

Postat la 19 iulie 2018 368 afişări

Cristiano Ronaldo i-a răsplătit pe angajaţii hotelului unde şi-a petrecut vacanţa cu aproximativ 20.000 de euro. Cel mai nou fotbalist al lui Juventus a lăsat la recepţie un cec în valoare de 17.850 de lire sterline, impresionat fiind de condiţiile resortului Costa Navarino, Grecia, şi de felul în care au fost trataţi el şi familia sa. Înainte să plece, Ronaldo s-a asigurat că fiecare angajat va primi o parte din bani, astfel că i-a comunicat managerului să împartă suma în mod egal întregului personal.

Cristiano Ronaldo le-a oferit angajaţilor hotelului în care a semnat cu Juventus un bacşiş cât o garsonieră!

hInfotmaţia a fost făcută publică la câteva zile după ce atacantul a părăsit resortul, pentru a efectua vizita medicală şi a fi prezentat oficial de Juventus Torino. Cristiano a semnat cu italienii un contract pe patru sezoane, care îi va aduce anual 30 milioane de euro.

 Comform revistei Forbs, CR7 este al treilea cel mai bine plătit sportiv al anului, înregistrând venituri în valoare de 93,1 milioane de euro. Primul loc este ocupat de boxerul Floyd Mayweather, cu 245,6 milioane, iar al doilea de Lionel Messi, care a câştigat 95,6 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.