Crimele de la Caracal: Iohannis, Dăncilă şi membri ai Guvernului, analizează cazul în şedinţa CSAT

Postat la 30 iulie 2019 38 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă şi membri ai Executivului se vor reuni, marţi ora 13.00, la Cotroceni, în şedinţa CSAT, pentru a analiza raportul MAI şi date cu privire la crimele din Caracal.

Crimele de la Caracal: Iohannis, Dăncilă şi membri ai Guvernului, analizează cazul în şedinţa CSAT

Şeful statului a declarat duminică că va fi o discuţie foarte serioasă asupra aspectelor legate de cazul din Olt, precizând că Guvernul ar trebui să analizeze dacă nu cumva este autorul moral al tragediei.

„Nu mă voi pronunţa pe detaliile acestui caz până la finalizarea anchetei şi a rapoartelor pe care le vom discuta, în mod foarte serios, în CSAT. În mod normal, însă, nu ar fi trebuit să ajungem să discutăm un asemenea caz în CSAT. Şi resping abordarea politicianistă propusă de Guvernul României, care ar trebui să se gândească dacă nu cumva este autorul moral al acestei tragedii”, a afirmat Klaus Iohannis.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
analiza,
csat,
caz,
caracal,
crime,
membri,
sedinta,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.