COTAR lansează propria petiţie pentru respectarea legilor, replică la ridesharing

Postat la 22 mai 2019 94 afişări

Confederaţia transportatorilor COTAR lansează o petiţie în care solicită respectarea legislaţiei în materie de transporturi, în replică la demersurile companiilor de ridesharing din ultima perioadă, care solicită reglementarea activităţii.

COTAR lansează propria petiţie pentru respectarea legilor, replică la ridesharing

„Ca răspuns la petiţia lansată pentru încălcarea legislaţiei, prin permiterea activităţilor de „ridesharing” în România, în afara cadrului legislativ, lansăm şi noi o petiţie pentru a cere respectarea legii. Timp de patru ani, transportatorii autorizaţi, care respectă cel puţin patru legi ignorate de companiile de „ridesharing”, au fost obligate să se descurce pe o piaţă acaparată de firmele care ne-au făcut concurenţă neloială, în formă continuată.

Mai mult a trebuit să suportăm atacurile frecvente şi violente din partea autorităţilor statului, a Consiliului Concurenţei şi a politicienilor care în loc să apere cadrul legal au apărat interesele celor care încalcă legislaţia în vigoare, adică firmele care fac activităţi nereglementate. Conform legislaţiei în vigoare, orice activitate neautorizată este sancţionată, iar banii obţinuţi din astfel de activităţi ar trebui să fie confiscaţi, ceea ce nu s-a întâmplat, în ultimii patru ani, în cazul companiilor care fac transport neautorizat de persoane”, a declarat Vasile Ştefănescu, preşedintele COTAR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
petitie,
lansare,
respectare,
replica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.