COS deschide primul magazin în România, pe Calea Victoriei

Postat la 31 martie 2016 507 afişări

COS deschide primul magazin în România, pe Calea Victoriei

Brandul de fashion COS, parte din grupul H&M, intră pe piaţa din România în 2016 şi deschide primul magazin pe Calea Victoriei din Bucureşti, scrie Ziarul Financiar.

Colliers International a intermediat tranzacţia prin care COS va deschide un magazin de aproximativ 900 mp, structurat pe două etaje, într-o clădire istorică de pe Calea Victoriei.

Bransul COS a  fost lansat pe piaţă în 2007 şi este după H&M al doilea cel mai mare din portofoliul grupului suedez, fiind prezent cu peste 150 de magazine în 20 de ţări din întreaga lume.

„Brandul COS este unul mult aşteptat pe piaţa din România, fiind una dintre cele mai importante intrări pe piaţa locală  în materie de branduri de fashion”, a declarat Simina Niculiţă, associate director investment în cadrul Colliers International.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cos-deschide-primul-magazin-in-romania-pe-calea-victoriei-15178544
15178544
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.