Corporatiştii din Bucureşti, clienţi fideli ai restaurantelor de lux

Autor: Ioana Matei Postat la 28 ianuarie 2016 867 afişări

Corporatiştii din Bucureşti, clienţi fideli ai restaurantelor de lux

Corporatistul din Bucureşti este client fidel al restaurantelor fine dining: plăteşte aproape 100 de lei pentru foie gras şi risotto, pe care le comandă de cele mai multe ori la birou, la ora prânzului, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii platformei online de comenzi de mâncare foodpanda.ro.

Angajaţii corporaţiilor din Bucureşti, extrem de activi din punct de vedere profesional,  sunt clienţii fideli ai restaurantelor fine dining, în special la ora prânzului, dar şi seara, când ajung acasă. Pentru că nu au suficient timp de pierdut pentru un drum la restaurant, preferă  să folosească aplicaţia pentru a comanda şi să plătească, în medie, 98 de lei pe un meniu. Potrivit datelor foodpanda, cele mai multe livrări pentru comenzile online plasate la restaurantele fine dining se fac joia, la prânz, în zona de nord a Capitalei, în principal din sedii de birouri.

”Noiembrie şi februarie sunt lunile care au cele mai multe comenzi pentru restaurantele fine dining, iar preparatele culinare preferate de clienţii fideli sunt risotto, foie gras, fructe de mare, antricot şi steak tartare”, completează Radu Bălăceanu, country manager al foodpanda. Conform  lui,  cea mai mare comandă făcută la un restaurant fine dining până în prezent s-a ridicat la 975 lei şi a fost plasată de un bărbat, cu adresa de livrare în Piaţa Victoriei.

În prezent, în platforma foodpanda se regăsesc şase restaurante fine dining din Bucureşti, care asigură livrarea la domiciliu. Restaurantele de profil cu care colaborează compania sunt: La Fianca by Alioli, cu specific mediteranean, Villa Romana, cu profil italian, Nan Jing, specializat în bucătăria asiatică, Zahana 33, care prepară mâncare mediteraneană şi cu specific românesc, Le Oac Oac Bistro By Taverna Racilor, care prepară mâncare mediteraneană, şi Red Angus Steakhouse, cu specific american.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/corporatistii-din-bucuresti-clienti-fideli-ai-restaurantelor-de-lux-15004562
15004562
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.