Coronavirus: Cele mai grave scenarii care pot avea loc în Statele Unite. 1,7 milioane de oameni ar putea muri

Postat la 14 martie 2020 105 afişări

Coronavirus: Cele mai grave scenarii care pot avea loc în Statele Unite. 1,7 milioane de oameni ar putea muri

Oficialii de la Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din Statele Unite au venit cu scenarii privind numărul de oameni ar putea muri dacă noul coronavirus s-ar răspândi în SUA, potrivit New York Times.

Grupului i-au fost prezentate luna trecută patru scenarii: A, B, C şi D. Acestea se bazează pe caracteristicile virusului, inclusiv estimarea modului de transmitere şi cât de gravă este boala pe care o provoacă.

Între 160 de milioane şi 214 milioane de oameni din SUA ar putea fi infectaţi pe perioada epidemiei. Aceasta ar putea dura pentru o lună sau chiar un an.

Între 200.000 şi 1,7 milioane de persoane ar putea muri, iar între 2,4 milioane şi 21 de milioane de oameni ar putea avea nevoie de spitalizare.

Printre măsurile adoptate se numără testele pentru virus, monitorizarea contactelor, reducerea interacţiunilor între oameni prin suspendarea evenimentelor mari, lucrul de acasă şi interdicţiile de călătorie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oameni,
deces,
statele unite,
sua

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.