Coreea de Nord, foarte aproape de a ATACA Statele Unite cu rachete NUCLEARE. Trump, gata să apese butonul ROŞU

Autor: Alina Mihai Postat la 07 februarie 2018 181 afişări

Coreea de Nord va putea obţine în doar câteva luni capabilităţile militare pentru a ataca Statele Unite cu armament nuclear, afirmă Robert Wood, emisarul american pentru Dezarmare. Statele Unite au mobilizat capacităţi nucleare pentru posibilitatea lansării unui atac preventiv limitat împotriva Coreei de Nord, a acuzat marţi Administraţia Kim Jong-Un.

Coreea de Nord, foarte aproape de a ATACA Statele Unite cu rachete NUCLEARE. Trump, gata să apese butonul ROŞU

"Coreea de Nord a accelerat programul provocator de înarmare nucleară şi balistică, proferând ameninţări explicite cu folosirea armelor atomice împotriva Statelor Unite şi a aliaţilor regionali", a declarat Robert Wood la o reuniune pe tema dezarmării organizată de Naţiunile Unite la Geneva.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.