Copii terorizaţi de o învăţătoare din Capitală care s-a filmat când ţipă la ei. Inspectoratul îi cere şcolii să o cerceteze disciplinar

Postat la 20 martie 2019 98 afişări

O învăţătoare de la Şcoala 27 din Sectorul 2 al Capitalei s-a filmat în timp ce ţipa la copii, imaginile fiind postate ulterior pe reţelele de socializare. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Bucureşti au precizat, pentru MEDIAFAX, că unitatea şcolară va demara cercetări.

Copii terorizaţi de o învăţătoare din Capitală care s-a filmat când ţipă la ei. Inspectoratul îi cere şcolii să o cerceteze disciplinar

"Şcoala este obligată acum să demareze procedurile legale pentru începerea comisiei de cercetare disciplinară, cercetarea disciplinară durează maximum 30 de zile din punct de vedere legal şi se poate soluţiona cu următoarele sancţiuni, de la avertisment verbal până la desfacerea contractului de muncă. Acolo, în timpul orei, atunci când copiii cântau, doamna învăţătoare a ridicat vocea la unul dintre elevi reproşându-i acestuia că nu ar fi desenat corespunzător ce avea de desenat. Din păcate, nu sunt plângeri nici la şcoală, nici la Inspectoratul Şcolar la adresa doamnei învăţătoare. Este o sesizare în urma imaginilor apărute în spaţiul public", a declarat, pentru MEDIAFAX, Marina Manea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Reacţia Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti vine după apariţia pe reţelele de socializare a unei înregistrări în care o învăţătoare din Capitală se filmează singură ţipând la copii, imaginile fiind distribuite apoi pe reţelele de socializare.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
invatatoare,
copii,
scoala,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.