Construiesc un rollercoaster atât de înalt, încât au nevoie de aprobarea Federaţiei Aviatice

Autor: inCont.ro Postat la 24 iunie 2013 91 afişări

Dezvoltatorului unui parc de distractii din Florida trebuie sa obtina o aprobare de la Federatia Aviatica Americana (FAA) pentru a-i permite constructia unui rollercoaster inalt de 200 de metri in Las Vegas

Construiesc un rollercoaster atât de înalt, încât au nevoie de aprobarea Federaţiei Aviatice

Dezvoltatorului unui parc de distractii din Florida trebuie sa obtina o aprobare de la Federatia Aviatica Americana (FAA) pentru a-i permite constructia unui rollercoaster inalt de 200 de metri in Las Vegas, potrivit Business Insider.

Parcul de distractii U.S. Thrill Rides, din Windmere, Florida, a inaintat cererea de aprobare catre FAA in luna aprilie. Potrivit presedintelui companiei, Michael Kitchen, daca va putea fi construita, noua atractie va purta denumirea de Polercoaster.

Citiţi mai multe pe incont.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rollercoaster,
florida,
las vegas
/actualitate/construiesc-un-rollercoaster-atat-de-inalt-incat-au-nevoie-de-aprobarea-federatiei-aviatice-11012285
11012285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.