Consiliul Concurenţei şi-a dat acordul ca grupul BNP Paribas să preia IKB Leasing din România

Postat la 21 august 2018 111 afişări

Consiliul Concurenţei anunţă marţi, într-un comunicat, că a autorizat tranzacţia prin care BNP Paribas Lease Group SA, BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA şi BNP Paribas Renting Solutions SRL preiau IKB Leasing Finance IFN SA şi IKB Leasing SA.

Consiliul Concurenţei şi-a dat acordul ca grupul BNP Paribas să preia IKB Leasing din România

BNP Paribas Lease Group este prezent în România prin intermediul societăţilor BNP Paribas Leasing Solutions IFN SA şi BNP Paribas Renting Solutions SRL. Cele două companii au ca obiect principal de activitate serviciile de creditare şi leasingul financiar, respectiv închirierea şi leasingul cu maşini şi echipamente pentru construcţii. Cumpărătorii fac parte din grupul internaţional de servicii financiare BNP Paribas.â

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.