Concurs de băuturi online

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 11 mai 2020 42 afişări

Ca să evite concedierea oamenilor din cauza problemelor economice cauzate de pandemie, o serie de localuri din zona North Beach din San Francisco aparţinând multiplului campion în întrecerile internaţionale de prepare a pizzei, Tony Gemignani, au venit cu o idee.

Concurs de băuturi online

Acestea au organizat un concurs între barmanii lor, care prezintă pe pagina de Instagram a patronului cocteiluri create de ei, câştigătorii fiind cei care acumulează cele mai multe voturi din partea publicului. Voturile însă se acordă sub forma unor comenzi pentru respectivele băuturi, internauţii având la dispoziţie chiar şi un borcan virtual pentru bacşişuri, unde pot lăsa bacşiş direct pentru barmanul preferat. Borcanul virtual s-a dovedit atât de popular, încât lista de „destinatari” s-a mărit, pe ea fiind incluşi şi angajaţi de la concurenţă pe care publicul doreşte să-i recompenseze cumva. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.