Companie: Cifra reală a infectărilor în România, peste 25.000 cazuri noi pe zi. Unde se infectează cei mai mulţi români

Postat la 17 septembrie 2021 3102 afişări

Companie: Cifra reală a infectărilor în România, peste 25.000 cazuri noi pe zi. Unde se infectează cei mai mulţi români

Ponderea cea mai mare din numărul de persoane care au înregistrat un rezultat pozitiv la COVID în ultimele două săptămâni este dată de cei care s-au întors din concediu sau weekend-uri prelungite.

MedLife a decis ca în pragul valului 4 al pandemiei să facă săptămânal teste RT-PCR tuturor angajaţilor săi din unităţile medicale.

Astfel, din septembrie, întregul personal medical şi auxiliar din toate unităţile MedLife din ţară este testat PCR o dată pe săptâmână. În plus, pentru a proteja categoriile vulnerabile de pacienţi, angajaţii care intră frecvent în contact cu bolnavii cronici vor fi testaţi de două ori pe săptămână.

„Rezultatele evaluării cu privire la testele RT-PCR efectuate de la începutul lunii septembrie în toate unităţile noastre, coroborate cu datele colectate în urma triajului din fiecare unitate, arată o creştere abruptă a numărului de persoane care s-au pozitivat.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infectare,
cazuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.