Compania româno-poloneză Veracomp ţinteşte topul distribuitorilor IT

Autor: Dorin Oancea Postat la 25 noiembrie 2014 131 afişări

Distribuitorul IT Veracomp a înregistrat în ultimii trei ani o rată medie de creştere de peste 50%, pe o piaţă volatilă, care a înregistrat schimbări importante. Compania a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de peste 3,3 milioane de dolari şi şi-a propus pentru acest an creşterea cifrei de afaceri la 4 milioane de dolari, pe care a reuşit să o depăşească în luna noiembrie.

Compania româno-poloneză Veracomp ţinteşte topul distribuitorilor IT

"Ne propunem ca în următorii trei ani să ajungem în topul distribuitorilor de soluţii IT", a declarat Cătălin Matei, CEO Veracomp. El a precizat că valoarea medie a unui proiect derulat împreună cu partenerii companiei a crescut de la 15.000 de euro în 2010 la 48.000 de euro în 2014.

Compania a devenit recent distribuitor autorizat Polycom, companie specializată în soluţii de comunicaţii unificate. Vercomp a fost înfiinţată în anul 2007, companie cu capital mixt, rom`no-polonez. Veracomp Europe operează în 16 ţări din Sudul şi Estul continentului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
top,
crestere,
cifra de afaceri
/actualitate/compania-romano-poloneza-veracomp-tinteste-topul-distribuitorilor-it-13641779
13641779
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.