Compania producătoare a rachetelor Patriot vrea parteneriat cu Aerostar Bacău

Postat la 01 martie 2018 105 afişări

Compania americană Raytheon, producătoare sistemelor de rachete Patriot, a solicitat companiei Aerostar informaţii despre piesele şi componentele care ar putea fi fabricate la Bacău.

Compania producătoare a rachetelor Patriot vrea parteneriat cu Aerostar Bacău

Compania apreciază, într-un comunicat, că aceasta este o oportunitate pentru Aerostar de a furniza componente atât pentru sistemele de rachete destinate României, cît şi pentru cele aflate în alte ţări.

În lume, 14 ţări deţin 220 de unităţi Patriot, ceea ce reprezintă o piaţă mare şi o oportunitate de export, apreciază Tom Laliberty, vicepreşedinte Apărare Integrată Antiaeriană şi antirachetă din divizia Raytheon Sisteme Integrate de Apărare.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.