Compania pe care Steve Jobs a ameninţat că o va distruge valorează astăzi 10 miliarde de dolari

Postat la 19 iunie 2017 505 afişări

În urmă cu 10 ani, posibilitatea ca informaţiile să fie stocate în cloud şi accesate apoi de pe orice dispozitiv era privită de mulţi oameni, consumatori sau din mediul de business, cu neîncredere.

Compania pe care Steve Jobs a ameninţat că o va distruge valorează astăzi 10 miliarde de dolari

La momentul respectiv, Drew Houston lansa, împreună cu Arash Ferdowsi, Dropbox. Acesta era un serviciu inovator de stocare şi sincronizare în cloud pentru fişiere. Compania avea să navigheze prin ape agitate până să ajungă gigantul care este astăzi. Dropbox valorează acum 10 miliarde de dolari, are peste 500 de milioane de utilizatori şi venituri anuale de peste 1 miliard de dolari.

Unul dintre pericolele cu care s-a confruntat Dropbox a fost gigantul Apple, condus la momentul respectiv de Steve Jobs. Într-un interviu acordat celor de la Business Insider, Drew Houston, co-fondator şi director executiv al companiei, a povestit prima lui întâlnire cu co-fondatorul Apple. Houston a fost invitat (sau mai degrabă „convocat”, după cum îşi aminteşte) de către Jobs la cartierul general al Apple.

Citeşte continuarea pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.