Compania IKEA recheamă pelerina de liliac LATTJO

Postat la 06 aprilie 2016 280 afişări

Compania IKEA recheamă pelerina de liliac LATTJO

Compania IKEA le recomandă clienţilor care au cumpărat o pelerină de liliac LATTJO pentru copii să nu îi mai lase să se joace cu ea şi să o aducă înapoi la magazinul IKEA unde vor primi înapoi suma integrală pe care au plătit-o pentru produs.

IKEA recheamă pelerina de liliac LATTJO după ce trei copii au avut urme şi zgârieturi în zona gâtului în timpul jocului. Pelerina s-a blocat şi nu s-a putut desprinde cu uşurinţă. Niciun copil nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă, pentru a preveni riscul de strangulare sau de rănire în jurul gâtului, IKEA a luat măsuri de precauţie şi va retrage produsul. 

„În compania IKEA avem toleranţă zero pentru riscurile de siguranţă la produsele pentru copii şi nu putem accepta posibilitatea de accidentare în timp ce aceştia se joacă. În urma sesizărilor de la clienţi, am început o investigaţie care ne-a arătat că sistemul de prindere al pelerinei nu se desface suficient de uşor. De asemenea, ne-a arătat că avem nevoie de cerinţe mai clare de producţie pentru astfel de sisteme de prindere. Am retras toate produsele de pe piaţă ca măsură imediată de precauţie, însă compania IKEA va îmbunătăţi viitoarele produse şi, prin aceasta, siguranţa copiilor, prin implementarea unor noi reguli,” a declarat Cindy Andersen, Business Area Manager pentru produsele pentru copii.

Compania IKEA nu acceptă riscurile de siguranţă la produsele pentru copii. În cazul în care un produs din gamă nu corespunde standardelor de calitate sau aşteptărilor clienţilor, se iau măsuri imediate.

Magazinul IKEA din Bucureşti a vândut, din Noiembrie 2015, 129 de pelerine de liliac LATTJO, la preţul de 49,99 lei, cu următorul cod de produs: 603.116.50. Produsele nu se mai găsesc în prezent în magazin.

Clienţii care au cumpărat pelerina de liliac LATTJO sunt invitaţi la departamentul Relaţii Clienţi din magazin pentru a primi înapoi integral suma de bani plătită pe produs începând chiar de astăzi. Dovada plăţii (bonul) nu este necesară pentru o returnare integrală a sumei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-ikea-recheama-pelerina-de-liliac-lattjo-15208381
15208381
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.