Compania de transfer de bani online care i-a ajutat pe români să trimită în ţară peste 22 de milioane de euro în 2016

Autor: Georgiana Călin Postat la 28 aprilie 2017 57 afişări

TransferGo, compania de transferuri online internaţionale low cost, anunţă începutul colaborării cu Andra, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Prin acest pas, TransferGo îşi continuă strategia de a se apropia de segmentul românilor plecaţi la muncă peste hotare, care transferă bani lunar rudelor din ţară.

Compania de transfer de bani online care i-a ajutat pe români să trimită în ţară peste 22 de milioane de euro în 2016

TransferGo operează transferuri internaţionale de bani online, oferind o alternativă rapidă şi la costuri mici persoanelor care muncesc peste hotare şi doresc să trimită bani familiilor lor. În mai puţin de patru ani, TransferGo a câştigat încrederea a peste 200.000 de migranţi, ajungând la un milion de transferuri internaţionale între 44 de ţări. Clienţii TransferGo au reuşit astfel să economisească peste 8 milioane de euro faţă de cât ar fi plătit prin transfer tradiţional.

Imigranţii români fac parte din acest segment, ca urmare a numărului mare care s-au mutat din ţară şi lucrează în străinătate. Acest segment este în creştere – comunităţile de români din Europa fac peste 8000 de transferuri pe lună prin TransferGo către rudele lor din ţară.

Pe lângă serviciile competitive, care să ajute imigranţii să trimită bani acasă mai repede şi mai ieftin, TransferGo oferă un sprijin comunităţilor de români care se confruntă cu un sentiment de incertitudine. Compania susţine comunitatea din Marea Britanie după impactul Brexit, printr-un blog dedicat . În cadrul blogului, TransferGo oferă educaţie financiară şi informaţii utile românilor care se mută în Marea Britanie şi, în plus, îi ţine la curent cu evenimente şi subiecte de interes, cum sunt cele legate de Brexit.

Serviciile TransferGo ajută românii să economisească bani

TransferGo oferă românilor plecaţi la muncă în 44 de ţări o modalitate convenabilă de a trimite bani în ţară. Serviciile companiei oferă transfer rapid de bani online la costuri mai mici decât alţi operatori cash şi sumă garantată la destinaţie, fără vreun cost ascuns. În 2016, românii imigranţi au trimis peste 22 de milioane de euro în ţară prin TransferGo, reuşind să economisească până la 90% din costurile lor de transfer.

Cel mai recent produs lansat de TransferGo este gândit pentru imigranţii care trebuie să transfere bani rapid, în afara orelor de funcţionare a băncilor. Opţiunea Expres permite persoanelor să depună bani după program, urmând ca aceştia să fie transferaţi cu prioritate, a doua zi la prima oră de funcţionare (în jurul orei 10:00).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.