Compania de outsourcing Optima a încheiat 2017 cu afaceri de peste 16 milioane de lei

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 13 februarie 2018 91 afişări

Compania de outsourcing cu capital majoritar românesc, Optima, a realizat afaceri de peste 16 milioane de lei în 2017, cu 20 de procente mai mult decât în anul precedent.

Compania de outsourcing Optima a încheiat 2017 cu afaceri de peste 16 milioane de lei

“Este al patrulea an consecutiv în care înregistrăm o creştere de 20-25%. Pentru 2018 vrem să păstrăm acelaşi ritm, chiar dacă suntem conştienţi că, de la an la an, devine din ce în ce mai greu să susţinem acest ritm de creştere pentru că baza de la care plecăm este din ce în ce mai mare. Chiar dacă este un plan ambitios, la finele lui 2018, , vrem să atingem pragul de 20 de milioane de lei cifră de afaceri”, declară Daniel Mereuţă, director general Optima.

Anul trecut s-a pus accentul pe dezvoltarea serviciilor de vânzări, inclusiv vânzări directe. Pentru anul 2018, Optima îşi propune diversificarea portofoliului de clienţi şi a serviciilor oferite, dar şi abordarea altor industrii.

Compania Optima a fost înfiinţată în 2010 şi are sediul în Bucureşti, fiind membră în Association of Business Service Leaders (ABSL).  În prezent, în Optima activează 300  de angajaţi în centrele din Bucureşti şi Iaşi. Optima face parte din Grupul Next Capital cu afaceri în factoring, cumpărare şi recuperare de creanţe, cu o valoare anuală a finanţărilor de peste 50 de milioane de euro. Grupul Next Capital are acţionariat majoritar românesc, iar minoritar fondul de investiţii britanic North Bridge Capital Partners.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.