Comisie a Partidului Republican din SUA, vizată de un atac cibernetic major în campania electorală

Postat la 04 decembrie 2018 42 afişări

Comisia Naţională a Partidului Republican care a coordonat activităţile în scrutinul parlamentar a fost vizată de un atac cibernetic major în campania electorală desfăşurată înaintea alegerilor din noiembrie, iar autorităţile au fost înştiinţate, informează Fox News.

Comisie a Partidului Republican din SUA, vizată de un atac cibernetic major în campania electorală

"Comisia Naţională Republicană pentru Congres poate confirma că a fost victima unei intruziuni cibernetice efectuate de o entitate încă neidentificată", a declarat purtătorul de cuvânt al organismului politic, Ian Prior.

"Securitatea cibernetică a datelor comisiei are o importanţă foarte mare; imediat după depistarea intruziunii, Comisia Naţională Republicană a lansat o investigaţie internă şi a semnalat situaţia Biroului Federal de Investigaţii (FBI), care acum anchetează cazul. Pentru protejarea integrităţii investigaţiei, nu vom mai face niciun comentariu despre incident", a precizat Ian Prior.

Statele Unite au organizat alegeri parlamentare parţiale la începutul lunii noiembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comisie,
republicani,
atac,
campanie electorala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.