Comisarul european pentru Justiţie nu este mulţumită de măsurile luate de Facebook în urma scandalului Cambridge Analytica

Autor: Teodora Marinescu Postat la 07 aprilie 2018 51 afişări

Comisarul european pentru Justiţie, Consumatori şi Egalitate de Gen, Vera Jourova, nu este mulţumită de măsurile luate de compania Facebook în urma sustragerii ilegale a datelor a 87 de milioane de utilizatori, a declarat vineri un purtător de cuvânt al acesteia pentru site-ul EUObserver.com.

"Apreciez faptul că încearcă să fie mai transparenţi" a declarat aceasta într-un comunicat.

"Din păcate unele explicaţii nu se încadrează în aşteptările mele. Este clar că datele europenilor au fost expuse unui risc major şi nu sunt sigură că Facebook a urmat toţi paşii necesari pentru implementarea chimbărilor", a adăugat aceasta.

Vera Jourova a vorbit şi despre scrisoarea primită joi seară de la directorul executiv al companiei Facebook, Sheryl Sandberg.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UE,
FACEBOOK,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.