Cofondatorul Twitter s-a alăturat gigantului Disney

Autor: Oana Netbai Postat la 08 ianuarie 2014 117 afişări

Jack Dorsey, cofondatorul platformei de socializare Twitter, a fost cooptat în Consiliul de Administraţie al grupului Disney.

Cofondatorul Twitter s-a alăturat gigantului Disney

Potrivit AFP, Disney a făcut această „achiziţie”, pentru că şi-au dorit un om talentat ca Jack Dorsey care a revoluţionat sectorul platformelor de socializare şi mediul online.

Rolul lui în gigantul Disney este acela de a îmbunătăţi relaţiile companiei cu clienţii şi de a face ca produsele Disney să ajungă în atenţia cât mai multor persoane.

Jack Dorsey are 37 de ani şi a rămas preşedintele Consiliului de Administraţie al reţelei de socializare Twitter. Deţine o avere de un miliard de dolari şi este fondatorul programului de plăţi de pe telefonul mobil Square, care l-a dus în rândul miliardarilor încă din 2012.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cofondatorul-twitter-s-a-alaturat-gigantului-disney-11868258
11868258
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.