Cod portocaliu de ninsoare pentru 14 judeţe şi Capitala

Postat la 21 martie 2018 74 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ninsoare, valabilă pentru 14 judeţe şi Capitala, ce va intra în vigoare de joi seara şi va fi valabilă până vineri, la ora 15.00. În paralel va fi în vigoare şi un cod galben de ninsori pentru jumătate de ţară.

Cod portocaliu de ninsoare pentru 14 judeţe şi Capitala

Începând de miercuri, de la ora 14.00 şi până joi la ora 15.00, va fi în vigoare o atenţionate meteo de polei şi ninsori. Vremea se va menţine deosebit de rece, cu valori termice cu peste 10 grade mai scăzute decât mediile climatologice ale perioadei în cea mai mare parte a ţării, anunţă ANM.

În prima parte a zilei de joi (22 martie) în sud-vestul şi sudul extrem al teritoriului aria ninsorilor se va extinde, iar vântul va fi în intensificare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.