Cod galben de vânt puternic pentru opt judeţe

Postat la 16 aprilie 2018 36 afişări

Meteorologii anunţă că opt de judeţe se află, în următoarele ore, sub cod galben de vânt puternic. Vântul va sufla chiar şi cu 70 de kilometri pe oră.

Cod galben de vânt puternic pentru opt judeţe

Sub cod galben de vânt puternic se află, până la ora 16.30, judeţele Vaslui, Bacău, Vrancea, Neamţ, Galaţi şi Iaşi, unde vântul va avea intensificări de 55 - 60 kilometri pe oră, iar izolat de 70 kilometri pe oră.

Judeţul Caraş-Severin este sub cod galben de vânt puternic până la ora 15.00, în timp ce Sibiul până la ora 12.00. Intensificările vântului la rafală vor atinge şi depăşi viteze de 55-65 kilometri pe oră, iar în zona înaltă montană 70-90 kilometri pe oră.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.