LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Cod Galben de ninsori. Zonele din România care vor fi afectate de viscol

Postat la 05 octombrie 2016 1347 afişări

Cod Galben de ninsori. Zonele din România care vor fi afectate de viscol

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizarea de Cod Galben de ninsori pentru zonele de munte din judeţele Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Sibiu, şi Braşov, valabile pâna miercuri, la ora 12:00, şi anunţă că în unele zone vântul ar putea viscoli zăpada. Sub atenţionarea de Cod Galben de ninsori si vânt puternic sunt şi zonele de munte din judeţele Neamţ şi Suceava, unde avertizarea meteo este valabilă până la ora 15:00.

Meteorologii avertizeză că, în Bistriţa-Năsăud şi în Maramureş, la altitudini de peste 1000 de metri, se vor semnala ninsori însoţite de vânt, cu viteze care la rafală vor atinge 50…70 km/h, ceea ce va determina scăderea vizibilităţii.

Potrivit atenţionării nowcasting, în zonele de munte din judeţele Sibiu şi Braşov se va semnala ninsoare moderată la altitudini de peste 1.500 de metri, ceea ce va determina scăderea vizibilităţii, izolat, sub 50 m. ANM mai arată că vântul ar putea viscoli zăpada. Avertizarea meteorologilor vizează inclusiv DN7C – Transfăgărăşan.

Cititi mai multe pe www.vocea.biz

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.