Coaliţia guvernamentală din Germania a ajuns la un compromis privind politica în domeniul migraţiei

Postat la 06 iulie 2018 44 afişări

Partidele din coaliţia guvernamentală din Germania au ajuns la un compromis privind politica în domeniul migraţiei, punând astfel punct unei crize politice ce risca să ducă la destrămarea Guvernului Angela Merkel, informează site-ul postului Deutsche Welle.

Coaliţia guvernamentală din Germania a ajuns la un compromis privind politica în domeniul migraţiei

Horst Seehofer, liderul Uniunii Creştin-Sociale (CSU) şi ministru de Interne, s-a oferit duminică să demisioneze în urma disputei cu cancelarul german Angela Merkel pe tema planului CSU de introducere unilaterală de controale la frontierele Germaniei pentru a limita imigraţia.

Ulterior, Merkel şi Seehofer au ajuns la o înţelegere ce prevedea crearea unor centre de tranzit la frontiera sudică a Germaniei, care ar fi permis autorităţilor să monitorizeze persoanele care cer azil, în perioada în care statutul lor este verificat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.