CNAIR: Încep lucrările la lotul 3 din Autostrada de Centură Bucureşti Sud. Perioada pentru execuţia lucrărilor este de 30 de luni

Autor: Mediafax Postat la 14 octombrie 2021 119 afişări

CNAIR: Încep lucrările la lotul 3 din Autostrada de Centură Bucureşti Sud. Perioada pentru execuţia lucrărilor este de 30 de luni

A fost emis ordinul de începere a lucrărilor de execuţie pentru lotul 3 din Autostrada de Centură Bucureşti Sud, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Potrivit CNAIR, proiectul vizează două sectoare de drum: sector 1, km 85+300 - km 100- 765, aferent Centurii Sud, şi sector 2, km 0+000- km 2+500, aferent Centurii Nord.

Perioada pentru execuţia lucrărilor este de 30 de luni, iar garanţia oferită este de 60 de luni.

Valoarea totală a contractului depăşeşte 853 de milioane de lei, iar finanţarea proiectului este asigurată din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 -2020 şi din fonduri de la Guvernul României.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lucrări,
lotul 3,
centură

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.