CNADNR a semnat cu constructorul turc Eko Insaat un contract de 90 milioane de euro pentru centura Bacău

Autor: Cristina Cuncea Postat la 01 aprilie 2015 39 afişări

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a semnat contractul pentru construcţia variantei de ocolire a oraşului Bacău, în valoare de circa 394 milioane de lei (89,54 milioane de euro), fără TVA, atribuit firmei Eko Insaat Ve Tic din Turcia.

"Contractul a fost atribuit în urma finalizării procedurii de achiziţie publică (licitaţie deschisă), societăţii Eko Insaat Ve Tic şi are o valoare totală de 393.881.398,36 lei fără TVA. Finanţarea proiectului este asigurată din fonduri europene nerambursabile (85%) şi de la bugetul de stat (15%)", se arată într-un comunicat al CNADNR.

Durata contractului este de 48 de luni din care 24 luni pentru execuţia lucrărilor, iar 24 de luni reprezintă perioada de garanţie, iar lungimea tronsonului este de 30,7 kilometri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CNADNR,
BACĂU,
CENTURĂ
/actualitate/cnadnr-a-semnat-cu-constructorul-turc-eko-insaat-un-contract-de-90-milioane-de-euro-pentru-centura-bacau-14098661
14098661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.