Clujul, singurul oraş din România menţionat în topul destinaţiilor emergente din 2016 realizat de CNN

Postat la 02 martie 2016 191 afişări

Clujul, singurul oraş din România menţionat în topul destinaţiilor emergente din 2016 realizat de CNN

Municipiul Cluj-Napoca este menţionat într-un top CNN al „destinaţiilor emergente” din 2016, „Cele mai bune poveşti vin de pe drumurile mai puţin bătătorite”, notează jurnaliştii CNN care au cerut părerile unor specialişti în turism. Clujul este singurul oraş din România menţionat în acest clasament. Însă aprecierea adusă acestuia nu vizează partea de turism, aşa cum ne-am putea aştepta iniţial, ci scena artistică şi galeriile din oraş, iar CNN notează că acestea vor reprezenta „punctul fierbinte” în viitor, scrie Vocea Transilvaniei.

Cele mai elogioase materiale din presa internaţională a ultimilor ani sunt conectate de activitatea unor artişti precum Adrian Ghenie, Ciprian Mureşan, Victor Man şi Şerban Savu şi a unor iniţiative precum Fabrica de Pensule, Galeria Plan B şi Cluj Art Weekend.

“Fabrica de Pensule” este unul dintre “pilonii” importanţi care a avut o influenţă majoră asupra culturii din municipiu.

Citiţi continuarea pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/clujul-singurul-oras-din-romania-mentionat-in-topul-destinatiilor-emergente-din-2016-realizat-de-cnn-15093762
15093762
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.