Claudia Griech, E.ON: „Nu îţi permiţi să greşeşti de prea multe ori; piaţa, clienţii sunt cei care te sancţionează”

Autor: Ioana Matei Postat la 17 august 2017 784 afişări

Claudia Griech este, din septembrie 2016, director comercial pentru vânzarea cu amănuntul, precum şi director general adjunct al E.ON România şi E.ON Energie România. Din 2005 lucrează în cadrul grupului de utilităţi E.ON, unde şi-a început activitatea ce şef al biroului de comunicare şi marketing.

Claudia Griech, E.ON: „Nu îţi permiţi să greşeşti de prea multe ori; piaţa, clienţii sunt cei care te sancţionează”

Un an mai târziu, a devenit director al diviziei de marketing al E.ON Energie România, iar în 2012 a preluat funcţia de director marketing şi excelenţă clienţi al E.ON România. „Am de-a face cu provocări noi aproape în fiecare zi, şansa este că lucrez într-un mediu în care dialogul, dezbaterea şi acceptarea punctelor de vedere diferite sunt un mod de lucru. Un mediu în care îţi este permis să încerci, să testezi soluţiile găsite şi în care ai voie chiar şi să greşeşti. Evident, nu îţi permiţi să greşeşti de prea multe ori, pentru că piaţa, clientul sunt cei care te sancţionează”, îşi descrie ea activitatea în compania germană. De-a lungul carierei sale, a observat că funcţionează cel mai bine în echipă şi în disciplina unei corporaţii. „Îmi exersez spiritul antreprenorial în munca mea, având avantajul de a combina ideile îndrăzneţe şi antreprenoriatul cu resursele şi capabilităţile pe care o companie de dimensiunea E.ON ţi le poate pune la dispoziţie. Se poate spune că este varianta mai comodă a antreprenoriatului, dar este cu siguranţă varianta cu şanse mai mari de succes.”

Claudia Griech a absolvit Facultatea de Limbi Moderne Aplicate – engleză-franceză, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, obţinând calificarea de expert lingvist în relaţii internaţionale, afaceri şi comerţ.

CLAUDIA GRIECH

39 DE ANI

DIRECTOR COMERCIAL VÂNZARE CU AMĂNUNTUL;

DIRECTOR GENERAL ADJUNCT, E.ON ROMÂNIA ŞI E.ON ENERGIE ROMÂNIA

CIFRĂ DE AFACERI*: > 1 MLD. EURO   /   NUMĂR DE ANGAJAŢI: ~ 5.500

*LA NIVEL DE GRUP, POTRIVIT INFORMAŢIILOR PUBLICE DISPONIBILE

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 12-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.