"Citim în iarbă", în Parcul Herăstrău din Capitală, pe 28 septembrie

Autor: Dorina Călin Postat la 17 septembrie 2014 49 afişări

Cea de-a treia ediţie a evenimentului "Citim în iarbă" va avea loc pe 28 septembrie, în Parcul Herăstrău din Bucureşti, în zona Roata Mare, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Evenimentul "Citim în iarbă" începe la ora 10.00 şi durează până la ora 20.00 şi cuprinde şi o serie de activităţi pentru cei mici: schimb de cărţi (susţinut de Bookblog), bibliotecă în aer liber (organizată de editura Litera), Teatrul Zurli pentru copii, ateliere de creaţie şi workshop-uri susţinute de Step by Step. De asemenea, organizatorii evenimentului spun că au pregătit foarte multe cadouri pentru participanţi.

"Vă aşteptăm să vă aşezaţi pe iarbă şi să le citiţi copiilor sau nepoţilor povestea preferată. Dacă vă uitaţi cartea acasă, vă ajutăm noi", spune Laura Ivăncioiu, organizatorul evenimentului.

Intrarea este liberă, iar detaliile şi programul pot fi consultate pe pagina de Facebook a evenimentului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LITERATURĂ,
LECTURĂ,
PARC
/actualitate/citim-in-iarba-in-parcul-herastrau-din-capitala-pe-28-septembrie-13284256
13284256
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.