Cisco extinde portofoliul wireless pentru clienţii IMM-uri

Autor: Florin Casota Postat la 28 aprilie 2017 42 afişări

Cisco extinde portofoliul wireless adresat clienţilor IMM-uri cu o versiune actualizată a Cisco Mobility Express, soluţia de management pentru produsele wireless Cisco, două noi dispozitive Access Point wireless pentru interior şi exterior şi controller-ul Wireless LAN Cisco 3504.

Cisco extinde portofoliul wireless pentru clienţii IMM-uri

Noua versiune a soluţiei Mobility Express poate susţine până la 100 de Access Point-uri şi poate fi configurată nefiind necesare cunoştinţe IT. Soluţia este disponibilă pentru orice companie, indiferent de mărimea acesteia şi integrează la nivelul Access Point-urilor funcţionalităţile controller-ului Cisco WLAN. Soluţia Mobility Express este compatibilă cu standardele 802.11ac Wave 2, astfel încât şi companiile de dimensiuni mici sau mijlocii să poată crea şi utiliza reţele de mare viteză şi la fel de performante ca cele pe care le folosesc companiile mari.

Noile caracteristici includ conectivitate Wi-Fi optimizată şi prioritizarea aplicaţiilor de business, vizibilitate şi control la nivel de aplicaţie, precum si functii de tip Business Analytics.

Beneficiile obţinute sunt majore:

- scăderea cu 100% a apelurilor întrerupte

- reducerea cu 86% a pierderii semnalului video

- reducerea cu 50% a problemelor majore audio/video

Pe măsură ce IMM-urile se dezvoltă şi reţeaua poate fi adaptată noilor schimbări, cu ajutorul controller-ului Cisco 3504 Wireless LAN, care poate susţine mai multe Access Point-uri (până la 150) şi mai mulţi clienţi (până la 3.000). Odată activat, controller-ului îi pot fi adăugate Access Point-uri suplimentare, în funcţie de necesităţi. Este compatibil cu standardul 802.11ac Wave 2, fiind proiectat pentru a gestiona un volum mare de trafic prin intermediul porturilor Multigigabit Ethernet. De asemenea, este îmbunătăţit cu funcţionalităţi care oferă un control mai bun şi o vizibilitate mai mare asupra reţelei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.