Circulaţia pe Transfăgărăşan se redeschide abia din iulie. ATENŢIE la urşi, avertismentul administratorului drumului

Autor: Bianca Ciocotisan Postat la 01 iulie 2018 102 afişări

Duminică 1 iulie, ora 11:00 se deschide circulaţia pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), pentru toate categoriile de autovehicule, arată un comunicat transmis sâmbătă de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea”, anunţă compania.

CNAIR avertizează participanţii care tranzitează acest sector de drum, că în ultima perioadă este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile şi îi sfătuieşte să nu se apropie de animale şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CNAIR,
TRANSFĂGĂRĂŞAN,
RUTIER

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.