Circul continuă în Parlament. Noi amendamente apărute peste noapte lovesc în DNA

Postat la 07 decembrie 2017 68 afişări

A doua zi de scandal, în Parlament, pe legile Justiţiei. După ce ieri, aleşii s-au certat ca la uşa cortului pe prevederile pachetului de legi, peste noapte au apărut alte amendamente care au pus gaz de foc în scandalul controversatei reforme.

Circul continuă în Parlament. Noi amendamente apărute peste noapte lovesc în DNA

După moartea Regelui Mihai, PSD a anunţat că renunţă la toate acţiunile politice, nu şi la legile justiţie.

Comisia specială parlamentară privind legile justiţiei, condusă de deputatul PSD Florin Iordache, a reluat joi discuţiile pe proiectul PSD-ALDE de modificare a Legii 304/2004 privind organizarea judiciară şi discută o nouă propunere transmisă de Uniunea Naţională a Judecătorilor din România (UNJR) către comisie privind înfiinţarea unei Secţii speciale pentru investigarea "infracţiunilor din justiţie", cele comise de judecători şi procurori.

"Aseară la ora 0,30 o parte din membrii comisiei am primit pe mail o serie de amendamente propuse de UNJR privind înfiinţarea unei secţii speciale de anchetă a magistraţilor în cadrul Parchetului general. Potrivit acestor amendamente, practic competenţa DNA în cazul in care în fapte de corupţie sunt implicate magistraţi este evaporată, este o lovitură care se încearcă la adresa competenţei DNA. Ne vom opune acestei iniţiative", a declarat la Realitatea TV senatorul PNL Cătălin Predoiu, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DNA,
catalin predoiu,
realitatea,
psd,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.