Cioloş: Ieşirea Marii Britanii din UE va impacta şi preşedinţia Consiliului UE deţinută de România

Postat la 24 iunie 2016 144 afişări

Cioloş: Ieşirea Marii Britanii din UE va impacta şi preşedinţia Consiliului UE deţinută de România

Procesul ieşirii Marii Britanii din UE se va negocia în următorii doi ani, ceea ce va avea impact asupra preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene care va asigurată de România, în perioada iulie-decembrie 2019, a spus, vineri, premierul Dacian Cioloş.

"În 2019, România va asigura şi preşedinţia Consiliului Uniunii Europene şi deci va avea ocazia şi chiar responsabilitatea de a participa proactiv la redefinirea şi la evoluţia UE cu atât mai mult cu cât acest proces al ieşirii Marii Britanii din UE se va negocia în minim următorii doi ani, deci într-un fel sau altul aceasta va impacta şi preşedinţia pe care România o va asigura la nivelul UE", a spus premierul.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ciolos-iesirea-marii-britanii-din-ue-va-impacta-si-presedintia-consiliului-ue-detinuta-de-romania-15506784
15506784
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.