Cioloş: „Avem un pachet de simplificare şi debirocratizare pentru mediul de afaceri”

Postat la 25 octombrie 2016 178 afişări

Cioloş: „Avem un pachet de simplificare şi debirocratizare pentru mediul de afaceri”

„Avem un pachet de simplificare şi debirocratizare în pregătire la Ministerul Finanţelor. Am cerut conducerii ANAF să abordeze lucrurile în aşa fel încât funcţionarii să fie parteneri cu reprezentanţii mediului de afaceri”, a declarat marţi premierul Dacian Cioloş, în deschiderea Topului Firmelor.

„Pregătim, de asemenea, măsuri pentru accesul la finanţare a firmelor şi de stimulare a dezvoltării relaţiilor cu companiile din diaspora”, a spus premierul, în deschiderea conferinţei de prezentare a Topului Naţional al Firmelor, organizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

La eveniment mai participă ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, ministrul Finanţelor, Anca Dragu, ministrul Muncii, Dragoş Pâslaru şi Claudiu Vrânceanu, secretar de stat în Ministerul Economiei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.