Ciolacu: Persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcţii publice au fost sancţionate

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 septembrie 2020 109 afişări

Marcel Ciolacu apreciază că rezultatul alegerilor locale arată că „PSD este pe drumul cel bun”: Persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcţii publice, indiferent dacă au fost din partea PSD sau din partea PNL au fost sancţionate de români”.

Ciolacu: Persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcţii publice au fost sancţionate

Rezultatele votului ne arată că PSD este pe drumul cel bun. PSD va continua să prezinte şi să propună soluţii şi proiecte concrete pentru români/. România are veoie de o alternativă la ceea ce este acum. Democraţia are nevoie de un partid de stânga puternic, cu viziune. PSD a reuşit un scor de peste 30%. În acest moment, PSD are cel mai mare număr de consilii judeţene, 20, şi cel mai mare număr de primari aleşi. Rămânem cel mai mare partid din România”.

El spune că PSD „trebuie să se deschidă”.

„Persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcţii publice, indiferent dacă au fost din partea PSD sau din partea PNL au fost sancţionate de români”, adaugă liderul PSD.

Marcel Ciolacu precizează ca nu se referă la Gabriela Firea, ci „în primul rând la Nicolae Robu”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
alegeri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.