Ciolacu: La cât de rău arată lucrurile, Cîţu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles

Autor: Cosmin Pirv Postat la 12 mai 2021 51 afişări

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că a discutat cu comisarul european pentru economie despre cum „putem salva” PNRR.

Ciolacu: La cât de rău arată lucrurile, Cîţu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles

„Am discutat astăzi cu Paolo Gentiloni, Comisarul european pentru economie, despre cum putem salva Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Spre deosebire de Guvernul României, Comisia Europeană a înţeles importanţa dialogului cu Partidul Social Democrat”, a scris marţi seara pe Facebook Marcel Ciolacu.

Liderul PSD susţine că guvernanţii din România nu respectă regulile de bază cerute de CE.

„La cât de rău arată acum lucrurile, premierul Cîţu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles. În timp ce majoritatea statelor şi-au trimis planurile naţionale Comisiei Europene, PNL şi USR nu respectă nici măcar regulile de bază cerute de CE. Guvernanţii încă n-au înţeles că aceşti bani sunt pentru dezvoltarea României şi nu pentru alimentarea clientelei politice înainte de alegerile lor interne”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Comisarul Gentiloni a reiterat sprijinului Comisiei Europene privind necesitatea unui dialog aprofundat cu toate forţele politice, cu sindicatele, patronatele şi societatea civilă pe tema PNRR, mai spune Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marcel ciolacu,
pnrr,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.