Ciolacu: Anunţul lui Klaus Iohannis, o implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 22 septembrie 2021 293 afişări

Anunţul lui Klaus Iohannis că o să participe la congresul PNL şi că-l susţine pe Florin Cîţu reprezintă, în opinia liderului PSD, Marcel Ciolacu, „o implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”: „Nu am văzut în atribuţiile preşedintelui, în Constituţie, să faci campanie unui partid”.

Ciolacu: Anunţul lui Klaus Iohannis, o implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică

„Anunţul făcut de la New York, de la ONU, unde dl. preşedinte s-a dus să rezolve situaţia din Golf (este - n.r.) iarăşi o implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Social-democratul spune că şeful statului se implică în viaţa politică „de şapte ani”.

„Nu am văzut în atribuţiile preşedintelui, în Constituţie, să susţii sau să faci campanie pentru un partid, dar am auzit câteodată în discursul lui Cîţu şi europarlamentarului.... Batistuţă, îmi scapă numele acum... Rareş Bogdan, că au nu ştiu ce parteneriate cu preşedintele. Păi nu ar vrea să iasă să ne detalieze ce parteneriat au? Cum un anumit partid are parteneriat cu preşedintele sau preşedintele cu PNL? Să vedem şi noi dacă suntem în matca constituţională”, adaugă Ciolacu.

Marcel Ciolacu spune că, momentan, nu se pune problema suspendării preşedintelui Klaus Iohannis.

Şeful statului a anunţat că o să participe la congresul PNL de sâmbătă şi că îl susţine pe Florin Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
iohanis,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.