Cineva a furat tobele africane de pe plaja terapeutică, pentru persoane cu dizabilităţi, din Mamaia. Apelul făcut de realizatorului proiectului

Postat la 29 august 2018 79 afişări

Tobele africane de pe plaja terapeutică din Mamaia, destinată tuturor categoriilor de persoane cu dizabilităţi, au fost furate. ”Este pentru prima dată când sunt victima unui furt. Acest furt are loc într-un spaţiu destinat persoanelor ce ar trebui protejate”, scrie realizatorului proiectului.

Cineva a furat tobele africane de pe plaja terapeutică, pentru persoane cu dizabilităţi, din Mamaia. Apelul făcut de realizatorului proiectului

”Tobele africane au fost FURATE de pe plaja terapeutică. Dacă auzi sau vezi persoane dubioase ce încearcă să vândă acest tip de tobe vă rog sunaţi direct la Poliţia Mamaia. Dacă există martori ce pot da detalii despre persoane ce au fost văzute în seara/noaptea de 27/28 august în staţiunea Mamaia cărând aceste tobe africane, vă rugăm să anunţe Poliţia Mamaia”, scrie pe Facebook realizatorul proiectului plajei terapeutice, psihologul Adrian Gemănaru.

Acesta arată că duminică seara a câştigat premiul pentru “Plaja cea mai frumoasă de pe litoralul românesc în 2018”, iar în seara următoare persoane necunoscute au spart uşa magaziei în care erau păstrate bunurile pentru atelierele de pe timpul zilei şi au furat o parte din tobele africane.

”Este pentru prima dată când sunt victima unui furt, mai trist că acest furt are loc într-un loc destinat persoanelor ce ar trebui protejate”, mai scrie Adrian Gemănaru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.