Cine va conduce noul Guvern? Dragnea merge azi la Cotroceni cu numele premierului în plic. LISTA scurtă a PSD

Autor: Cristina ANDREI Postat la 21 decembrie 2016 960 afişări

Cine va conduce noul Guvern? Dragnea merge azi la Cotroceni cu numele premierului în plic. LISTA scurtă a PSD

Zi decisivă astăzi pentru noul Guvern. După o şedinţă fulger a conducerii PSD, programată la ora 9.00, Liviu Dragnea merge azi la Cotroceni pentru a face propunerea de premier, şeful social-democraţilor anunţând că le va cere colegilor „să-şi exercite autoritatea”. Cel mai probabil  şi va cere un cec în alb, pentru a discuta şi negocia în cadrul consultărilor direct cu Klaus Iohannis. Preşedintele începe miercuri a doua rundă de întâlniri cu partidele care au reuşit să intre în Parlament, pentru discuţii referitoare la desemnarea viitorului premier. PSD şi ALDE, grupurile politice care au semnat deja protocolul de colaborare reuşind să întrunească peste 50% în Parlament, sunt aşteptate la Cotroceni împreună, de la ora 11:00, după ce anterior Iohannis programase întâlniri cu cele două formaţiuni în zile diferite. Este pentru a doua oară când formaţiunile care au depăşit pragul de 5% la scrutinul parlamentar sunt aşteptate la o întrevedere cu şeful statului după ce social-democraţii şi cei din partidul lui Călin Popescu Tăriceanu au refuzat să onoreze invitaţia, pe motiv că a fost argumentată în baza unui articol „greşit" din Constituţie. 

Află aici cine va conduce noul Guvern? Dragnea merge azi la Cotroceni cu numele premierului în plic. LISTA scurtă a PSD

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cotroceni,
klaus iohannis,
parlament,
premier
/actualitate/cine-va-conduce-noul-guvern-dragnea-merge-azi-la-cotroceni-cu-numele-premierului-in-plic-lista-scurta-a-psd-16035184
16035184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.