Cine sunt strategii israelieni care s-au ocupat de campania agresivă de comunicare a PSD pentru alegerile parlamentare

Autor: Raluca Pancu Postat la 19 decembrie 2016 789 afişări

Cine sunt strategii israelieni care s-au ocupat de campania agresivă de comunicare a PSD pentru alegerile parlamentare

PSD a apelat, pentru alegerile parlamentare, la doi strategi israelieni cu un parcurs de succes înregistrat în social media. Cei doi au coordonat o campanie agresivă şi creativă care a ajutat PSD să obţină lejer victoria pe 11 decembrie, cu un scor de  45.67%, mai mult decât dublu faţă de PNL, care a luat 20.4% din voturi, informează The Jerusalem Post.

Cei doi au lucrat în campaniile electorale ale unor politicieni cu greutate din Israel, iar campania pentru parlamentare pe care au coordonat-o a schimbat imaginea partidului, care a reuşit să devină o alternativă pentru segmentul tinerilor şi celor care se revendică a fi patrioţi.

Află aici cine sunt strategii israelieni care s-au ocupat de campania agresivă de comunicare a PSD pentru alegerile parlamentare

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-sunt-strategii-israelieni-care-s-au-ocupat-de-campania-agresiva-de-comunicare-a-psd-pentru-alegerile-parlamentare-16032478
16032478
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.