Cine sunt cei 15 aleşi de la care a pornit plângerea la Poliţie împotriva spotului ”Copiii referendumului”/ Robert Tiderle, fondatorul Papaya, dezvăluie ce conţine reclamaţia

Postat la 06 noiembrie 2018 32 afişări

Memoriul prin care preşedintele Autorităţii pentru Protecţia Copilului este întrebat dacă minorii care au participat la spotul ”Copiii referendumului” au acceptul părinţilor a fost semnat de 15 parlamentari, între care 10 de la PNL, 3 de la PSD, unul de la ALDE şi unul de la Minorităţi.

Cine sunt cei 15 aleşi de la care a pornit plângerea la Poliţie împotriva spotului ”Copiii referendumului”/ Robert Tiderle, fondatorul Papaya, dezvăluie ce conţine reclamaţia

UPDATE 11.00 Tiderle, creatorul spotului Copiii referendumului: Părinţii au semnat, nu luăm copii de pe stradă

Robert Tiderle, fondatorul Papaya Advertising, care a creat spotul Copiii referendumului, a spus că sesizarea de la poliţie a fost depusă de către Autoritatea pentru Protecţia Copilului după memoriul parlamentarilor. Tiderle spune că părinţii copiilor au acceptat participarea şi au semnat contract.

 

„A fost o interpelare, un grup de 13 parlamentari către Autoritatea pentru Protecţia Copilului, să se verifice dacă copiii care au participat la filmare au avut acceptul părinţilor şi dacă au fost abuzaţi emoţional sau economic. Economic, nu ştiu cum poţi să abuzezi un copil. Nici dânşii de la poliţie nu ştiu. Poate că vom afla. Aş vrea să spun clar că poliţia nu are nicio vină şi nicio legătură cu aberaţia asta. S-au trezit cu o petiţie de la Autoritate, unde s-a ataşat acel memoriu depus de 13 parlamentari, la telefon mi-au spus 12, care se pare că sunt 15”, a declarat Robert Tiderle, la ieşirea din sediul Poliţiei, unde a fost audiat.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
referendum,
spot,
politie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.