Cine mai scoate gaze din adâncurile României în afară de Petrom şi Romgaz: O firmă specializată în jocuri de noroc sau una în care acţionar este un şef de rafinărie din Republica Moldova

Postat la 20 noiembrie 2018 112 afişări

OMV Petrom, companie controlată de austriecii de la OMV, şi Romgaz, firma în care statul român, prin Ministerul Energiei, produc anual circa 95% din cantităţile extrase din România, după cum, arată datele furnizate de Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM). Care sunt celelalte companii care îşi împart restul de 5% dintr-una dintre cele mai mari bogăţii ale României?

Cine mai scoate gaze din adâncurile României în afară de Petrom şi Romgaz: O firmă specializată în jocuri de noroc sau una în care acţionar este un şef de rafinărie din Republica Moldova

Brent Exploration & Production SRL şi Brent Oil SRL sunt două companii deţinute de firma Pressing din Timişoara, administrată de Maria Valentina Tănase, care anul trecut au avut o producţie marginală de gaze naturale. Informaţiile despre aceste două firme care au totuşi acces la perimetre de gaze în România sunt foarte puţine, dar datele de la Ministerul Finanţelor arată că acţionarul lor, Pressing SRL, a avut anul trecut o cifră de afaceri zero şi pierderi de 1.243 lei. Mai mult, deşi deţine controlul asupra unor firme implicate în producţia de gaz natural, obiectul de activitate al Pressing SRL sunt activităţile de jocuri de noroc şi pariuri.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firma,
petrom,
romgaz,
gaze,
actionari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.