Cine îl înlocuieşte pe Dragoş Bucur la "Visuri la cheie"

Postat la 16 aprilie 2018 969 afişări

Un nou actor a intrat în echipa Pro Tv după ce Dragoş Bucur a renunţat la emisiunea "Visuri la cheie".

Cine îl înlocuieşte pe Dragoş Bucur la "Visuri la cheie"

Corneliu Ulici este gazda show-ului, dar nu este str[in deloc de postul din Pache Protopopescu. În urmă cu mai bine de 15 ani, Corneliu se înscria în concursul Popstars la PRO TV, a ajuns în finală şi a făcut parte din trupa Bliss, formată în urma competiţiei.

 

Corneliu Ulici este noul prezentator de la "Visuri la cheie". După ce a renunţat la muzică, el s-a dedicat actoriei, fiind absolvent al Universităţii Naţionale de teatru şi Film I.L. Caragiale din Bucureşti. De-a lungul timpului, a jucat în mai multe filme, printre care "Comrade Detective", "The crucifixion" şi "Ceva bun de la viaţă", scurt-metraje şi spectacole de teatru. Începând din acest sezon, Corneliu va prezenta emisiunea "Visuri la cheie" la pro Tv şi, împreună cu echipa de arhitecţi, designeri şi constructori, va schimba destinele unor familii cu care viaţa a fost dură, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.