Cine este şi cât câştigă cel mai bun jucător de poker din România

Postat la 11 septembrie 2017 579 afişări

Îl cheamă Vlad Darie, are 26 de ani şi joacă la masa jucătorilor profesionişti de poker. Face parte din liga profesionistă, iar câştigurile sale ar fi substanţiale. Cum a început totul?

Cine este şi cât câştigă cel mai bun jucător de poker din România

Vlad Darie este originar din Satu Mare, a început timid cu câteva turnee şi încet-încet a ajuns să participe la competiţii majore. Având nickname-ul “dariepoker” pe PokerStars, Vlad şi-a croit drumul spre succes cu multă determinare şi concentrare. În 2013, a primit recunoaşterea pentru toată munca depusă. A câştigat marele pot al Main Event-ului PokerFest de la Mamaia, în valoare de 36.000 de euro. A participat la multe turnee mari online şi a prins două mese finale la PokerStars Spring Championship of Online Poker. A primit premiul pentru Cel mai bun jucător de poker din România, premiu acordat de revista Casino Life & Business Magazine. Vlad a mărturisit într-un interviu pentru revistă că trecerea de la turneele online la cele live nu a fost deloc uşoară.

„La început am avut probleme cu stăpânirea emoţiilor, cu disciplina. La turneele live joci o singură masă, trebuie să fii mult mai conştient de imaginea pe care o ai tu la masă, cum te văd ceilalţi la masă. Nu se poate să fii ca pe online unde ai 10-12 mese şi un singur soft care să îţi zică ceva despre adversari. E mult mai solicitant la live”, a spus tânărul.

La începutul anului 2014, câştigă cel mai mare premiu din istoria turneului de PokerStars super Tuesday, de 120.960 de dolari, o performanţă greu de egalat. La sfârşitul anului 2014, el mai are o reuşită: ajunge câştigător în Main Event-ul Pokerfest-ului organizat la Royal Poker Club din Cluj Napoca, premiu ce-i aduce 10.300 de euro în buzunar. Succesele continuă să vină pe banda rulantă, iar în 2016, conform Global Poker Index, instrumentul universal acceptat de măsurare a performanţelor unui jucător, îl plaseză pe locul I, ca cel mai bun din România, scrie satmareanul.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.