Cine este românul care are o pensie de 13.800 de lei pe lună şi un salariu net lunar de 100.000 de lei

Postat la 10 august 2017 2695 afişări

Spre deosebire de guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu care a spus astăzi, într-o conferinţă de presă, că “nu e frumos” să cumuleze şi pensia şi salariul, preşedintele CEC Bank, Radu Graţian Gheţea, încasează şi pensia de 13.800 de lei pe lună şi salariul net de 100.000 de lei pe lună de la CEC, o bancă de stat, scrie ZF

Cine este românul care are o pensie de 13.800 de lei pe lună şi un salariu net lunar de 100.000 de lei

În contextul discuţiilor din ultima lună privind pensiile speciale şi a cumulării salariilor de la stat cu pensiile, guvernatorul Mugur Isărescu a precizat astăzi că BNR oferă o anumită sumă angajaţilor care împlinesc vârsta de pensionare – fără să precizeze suma sau dacă a încasat această sumă.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.