Cine este noul noul CFO al Bayer România, Bulgaria şi Republica Moldova

Autor: Georgiana Călin Postat la 05 octombrie 2017 318 afişări

Bayer România anunţă numirea doamnei Sercin Giray în funcţia de director financiar pentru operaţiunile companiei din România, Bulgaria şi Republica Moldova, începând cu 1 septembrie 2017.

Cine este noul noul CFO al Bayer România, Bulgaria şi Republica Moldova

Sercin Giray a preluat atribuţiile lui Andreas Schremmer, care a avut şi funcţia de CFO (Director Financiar) în timpul fostului său mandat de Senior Bayer Representative, încheiat în luna august a acestui an. Sercin Giray şi-a început cariera în cadrul Bayer în 1999 în domeniul contabilităţii şi finanţelor, în ţara sa natală, Turcia. În 2008 a fost avansată in funcţia de  Head of Group Reporting pentru Bayer Turcia şi, după doi ani de succes şi-a  continuat dezvoltarea profesională în cadrul Bayer AG, la Leverkusen, ca şi  coordonator al  diviziei de Corporate Finance pentru Europa. În 2013 s-a întors în Turcia şi a condus departamentul financiar. 

„România, Bulgaria şi Republica Moldova sunt pieţe importante pentru compania Bayer şi sunt extrem de încântată să fac parte dintr-o echipă de lideri atât de puternică şi capabilă. Sunt convinsă că, împreună cu echipele locale, vom obţine cele mai bune rezultate posibile ", a declarat doamna Sercin Giray la numirea sa.

Doamna Giray deţine o diplomă în Business Administration in German – Controlling, obţinută la Universitatea Marmara - Istanbul, din Turcia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.